miercuri, 11 noiembrie 2009

negru

sunt momente in viata cand reactionam exact cum nu vrem....cand trebuie sa gandim matur si nu o facem. Dar, evident ca nu te mai gandesti ca tu gresesti, ca celalalt are dreptate, ca gesturile tale si comportamentul sunt inexplicabile, ca nu accepti critici si nici explicatii. Cine nu greseste? important e sa iti revii dupa, sa nu ramai in ignoranta ta, sa depasesti gandirea limitata, sa iti deschizi putin orizontul.

e bine cand ai multa activitate. trece altfel timpul si pierzi gandurile nebunesti pe drum, le ratacesti in urma ta , ca nu pot tine pasul...

dar...orele tarzii in noapte pot fi un bun "povatuitor".

3 comentarii:

  1. Ai perfectă dreptate, dar mai sunt şi alte aspecte care te manifestă, cum ar fi sentnora dar ele există şi vor rămâne - sentimentele. Da prin activităţi le poţi ignora, dar ele vor rămâne acolo poate doar puţin schimbate:)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca de fiecare data cand gresim folosim sintaxa,, suntem oameni deci e rational sa gresesti",nush cat de departe am ajunge,eu cred ca nu trebuie ignorat nimic,luam atitudine,raspundem cu responsabilitate si mergem mai departe pentru ca a ignora si a ne comporta naspa cu ceilalti,a fi neintelesi nu inseamna a trece peste toate cu bine....alegem cu ajutorul balantei...deci sa o echilibram

    RăspundețiȘtergere
  3. si daca cel mai bine e sa ignori, sa poti realiza ceva?...poate cateodata e mai bine sa fii neinformat...sau mai putin informat?

    RăspundețiȘtergere